Leirintäalueen aukioloajat

Leirintäalue on avoinna ympäri vuoden.

Majoitusvuorokausi alkaa klo 16.00 ja päättyy matkustuspäivänä klo 12.00, johon mennessä avain on luovutettava.

Majoitusvuorokausi vaunu/ asuntoautopaikoissa sekä telttapaikoissa päättyy matkustuspäivänä klo 15.00.

Sisään kirjautuminen ja poistuminen leirintäalueelta

Vierailijoiden tulee ilmoittautua vastaanotossa ja ajoneuvot on jätettävä pysäköintialueelle. Kaikki majoittujat tulee ilmoittaa vastaanottoon, eikä kapasiteettiä saa ylittää ilman erillistä sopimusta. Jokaisen leirintäalueelle tulevan majoittujan on täytettävä matkustajailmoitus, johon vaaditaan majoittujalta nimi, henkilötunnus, osoite ja allekirjoitus (laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta § 6). Luovutettuasi täytetyn matkustajailmoituksen, sekä maksettuasi majoittumismaksun pääset leirintäalueelle.

Majoitusohjeita

Alueella on noin 60 vaunu-/autopaikkaa joista 40 on sähköistettyjä, myös telttailijoille on hyvät paikat. Alueella on myös hyvätasoisia motellihuoneita ja mökkejä. Alueella on kahvilaravintola.

Leirintäalueen muu varustelu: Suihkut, wc:t, vaatteidenpesuhuone, astianpesuhuone, kemiallisen wc:n tyhjennyspaikka, kiinteiden jätevesisäiliöiden tyhjennyskaivo, grillikatos, lapsiystävällinen uimaranta sekä sauna. Leirintäalueella on varattu oma alueensa mökeille, matkailuajoneuvoille ja teltoille.

Saunat ovat käytössä vain varanneille. Kahvilaravintolan läheisyydessä sijaitsevat yleinen uimaranta sekä vierasvenelaituri ovat kaikille avoinna olevia alueita. Alueella on hiljaisuus klo 23.00 – 07.00 välisenä aikana, jolloin ajoneuvoilla liikkuminen on kielletty. Muiden leiriytyjien majoittumista ja nukkumista häiritsevä toiminta on kielletty.

Matkailuajoneuvojen ja telttojen välisen etäisyyden tulee olla vähintään neljä(4) metriä. Leirintäalueella on kielletty käyttää sellaisia adaptereita, joilla EN-tyyppisestä uudenmallisesta kolmireikäisestä pistorasiasta jatketaan sähkö vanhaan kaksireikäiseen suko-liitäntäjohtoon. Myös sähköjen ”ketjuttaminen” ja jatkojohtojen käyttäminen leirintäalueen sähköpaikoilla on kielletty.

Lemmikit

Lemmikkien tuonti leirintäalueella on sallittua. Lemmikkieläimet on pidettävä talutushihnassa.

Jätteiden lajittelu ja siisteys

Leirintäalueelta löytyy roskapisteitä mm. huoltorakennuksesta ja päärakennuksesta. Tietoa kierrätyspisteiden sijainnista saat vastaanotosta. Leiriytyjien on pidettävä leirintäpaikkansa ympäristö siistinä ja puhdistettava se poistuessaan.

Tulen tekeminen leirintäalueella

Tulen teko leirintäalueella on sallittu ainoastaan yleisillä nuotiopaikoilla. Leirintäalueella on yleiseen käyttöön tarkoitettu grillikatos. Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Luvattomasta tupakoinnista sisätiloissa veloitetaan 200eur siivousmaksu.

Muut säännöt

Asiakkaat ovat vastuussa omasta omaisuudestaan. Leirintäalueella tapahtuvista mahdollisista irtaimen omaisuuden katoamisesta tai vahingoittumisesta ei leirintäalueen järjestäjä vastaa, tämä koskee myös moottoriajoneuvoja. Arvoesineiden säilytyksestä voidaan sopia erikseen henkilökunnan kanssa.

Isännällä on oikeus määrätä poistumaan alueelta sellaiset henkilöt, jotka huomautuksesta huolimatta jättävät noudattamatta järjestyslakia, alueen järjestyssääntöjä, isännän määräyksiä tai muita isännän asettamia sääntöjä. Isäntä ottaa tarvittaessa yhteyden viranomaisiin.

Meillä on helppo viihtyä

Hiekkaranta, sauna ja ulkoporeallas
Upean hiekkarannan lähituntumassa sijaitsevat ulkosauna sekä iso saunarakennus (Saunamaailma) porealtaineen.
Majoitu mökissä tai motellihuoneessa
Alueella voit majoittua pienessä leirintämökissä tai isossa lomamökissä kaikkine mukavuuksineen. Myöskin motellihuonemajoitus löytyy.
Alueella avoin langaton internet (Wifi)
Alueella toimii langaton internet, mitä majoittujat voivat käyttää veloituksetta.
Kahvio ja tilausravintola A-oikeuksin
Päärakennuksessa toimii kahvio, mistä saa juomaa sekä pikkupurtavaa. Kesäisin joka päivä lounaspöytä sekä seisova aamupalapöytä.